AromaTouch massage

een massage met Essentiele oliën is pure verwennerij

Het is goed om voor jezelf te zorgen! Dat mag bovenaan je lijstje staan. Verwen jezelf eens met een heerlijke, zachte AromaTouch™ massage. Ik werk hierbij met de pure essentiële oliën van DoTERRA.

 

Waarom is een Aromatouch een bijdrage voor jou?

1) Stress vermindering
De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aromatouch als eerst op het verminderen van stress. Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

2)Versterken van het immuunsysteem
Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich op het immuunsysteem om het daar waar het nodig is een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3) Verlichting van pijn en ontsteking
In de derde face focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.

4) Bevorderen van homeostase
Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht-of-vechtreactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen van ons lichaam. Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.

Wat houdt de behandeling/massage in?

Tijdens de massage lig je op een behandelbank. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (ingewanden) van de rug en de voeten. Er word gebruikt gemaakt van 8 verschillende soorten essentiële oliën die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill.

De behandeling bestaat uit zachte, ritmische aanrakingen die  diep doordringen in het weefsel en doelgericht ondersteuning kunnen geven waar het nodig is. De duur is circa 45 min.

De behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!

Omdat ik via je rug naar je kruin werk kom ik met mijn handen in je haar. Houdt er rekening mee dat je kapsel niet meer zit zoals voor de behandeling.

De massage werkt ontspannend, helend, geeft rust en je voelt weer dat je een lichaam hebt. Een weldaad voor lichaam en geest.

 

Het is van belang dat je na de behandeling veel water drinkt zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.