Dit wil ik wel iedere dag!

“Dit wil ik wel iedere dag!” Dat was mijn gevoel nadat de laatste cliënt de deur uit liep.

De dag begon met een heerlijk zonnetje. Een mooi begin van de inloop-dag die ik georganiseerd had om mensen -gratis- kennis te laten maken met Quantum-Touch. Een geweldige en krachtige manier van (zelf)heling die je het beste zélf kan ervaren om het te geloven.

De dag was volgepland, de ruimte vulde zich met zachte muziek om mooie mensen welkom te heten. Na een korte uitleg en het doornemen van de klacht(en) startte ik de behandeling. Ik zag rust neerdalen in de gezichten. Emotie die verstopt zat onder pijn werd zichtbaar: er werd wat in gang gezet zodat het gezien mocht worden. Hoe mooi is het dat lichaam en geest zo verbonden zijn. Pijn werd zachter en verdween zelfs: dát is toch geweldig om te zien!

Ik voelde me vandaag zó rijk! Ik zag verwondering, zachtheid en blijdschap op de gezichten van de mensen na de behandeling. Ik werd er stil van….. Ook ik was onder de indruk wat er gebeurde. Het blijft bijzonder om iemand gelukkig te zien worden met het resultaat.

 Verwondering-  Zachtheid-  Pijnverlichting-  Helderheid-  Dankbaarheid-  Zelfliefde.

Ik heb me verbonden gevoeld met deze lieve mensen. Ieder met een eigen pijn, soms ook met een emotie. Wat ben ik dankbaar dat dit met Quantum-Touch aangeraakt en verlicht mocht worden. Ik voel me zo gelukkig! Dit is mijn passie, ik voel het door mijn hele lijf. Mijn hart jubelt: DIT WIL IK WEL IEDERE DAG!

Heb jij deze kans niet kunnen nemen om -gratis- kennis te maken of was de dag al vol? Ik geef je nog een mogelijkheid om ook zélf Quantum-Touch te ervaren.

Nu voor één korte behandeling (ter kennismaking) voor € 24,- (i.p.v. € 27,-). Geldig tot 1 augustus.

Neem contact met me op en zie wat Quantum-Touch voor jóu kan doen!

Leave A Comment