AromaTouch massage®

massage, geen overbodige luxe

Je lichaam laat je weten dat er ontspanning nodig is, maar je negeert het steeds. Stress en drukke periodes zorgen ervoor dat je uit balans raakt, net als het steeds maar alle ballen in de lucht houden en jezelf op de tweede plaatst zetten.

Goed voor jezelf zorgen mag je bovenaan je lijstje zetten! Dat zou een prioriteit in ieders leven moeten zijn. Als je goed in je vel zit en je lijf voelt ontspannen aan kan je de hele wereld aan! Als er onbalans is doet je hele systeem mee, je lijf, je hoofd, je hart, je gevoel.

Ook preventief keuzes maken om goed in je vel te blijven zitten is belangrijk! Zo nu en dan eens tijd en ruimte maken voor jezelf is totaal geen overbodige luxe, eerder noodzaak in ons drukke bestaan.

Dus je hoeft niet perse klachten te hebben om gemasseerd te worden!

Hoe het werkt

Een AromaTouch ® massage is een zachte en ritmische aanraking met pure essentiële oliën van DoTerra.

Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug en de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met olie.

Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

De massage duurt ongeveer 45-50 minuten en verlicht lichamelijke en emotionele stress.

De massage werkt ontspannend, helend, geeft rust en je voelt weer dat je een lichaam hebt. Een weldaad voor lichaam en geest.

Omdat ik via je rug naar je kruin werk kom ik met mijn handen in je haar. Houd er rekening mee dat je kapsel niet meer zit zoals voor de behandeling.

Het is van belang dat je na de behandeling veel water drinkt zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.