Waarom Access Bars een heerlijke manier is om tot rust te komen.

Mijn eigen ervaring was doorslaggevend

Toen ik in 2017 naar de Gezondheidsbeurs ging, had ik nog geen idee wat me te wachten stond. Toen ik er rondliep zag ik een standje waar een aantal behandeltafels stonden waar mensen op lagen en iemand die hun hoofden vasthield. Access Bars®: ik had er niet eerder van gehoord. Ik werd nieuwsgierig dus ik boekte een (kennismaking-) sessie van 20 minuten en nam plaats op de behandeltafel.

Hoe ik me voelde na mijn eerste Access Bars

Toen ik wat later op mijn schouder werd aangeraakt en weer bijkwam was ik zeer verbaasd! Ik was in een diepe ontspanning geweest en de geluiden van de drukke beurs kwamen nauwelijks bij me binnen. Ik moest gewoon even bijkomen zo diep was ik “weggeweest”. Wat een fijne manier om in die diepe laag van ontspanning, tot rust te komen. Hier wilde ik meer van weten en heb me daarna ingeschreven om dit zelf te mogen geven. Het zou een perfecte aanvulling worden in mijn praktijk. Cliënten die een keer niet willen praten maar liever hun lijf willen laten ontspanning. Het wordt nog steeds erg gewaardeerd!

– Om tot rust en weer bij mezelf te komen, plan ik zelf ook regelmatig een Access Bars in.

Waarom Access Bars een heerlijke manier is om tot rust te komen.

Je hoeft alleen maar comfortabel op mijn behandeltafel te gaan liggen en je ogen te sluiten. Ik raak dan lichtjes,       32 (druk) punten aan op je hoofd. Punten waar je, onbewust, ballast hebt opgeslagen, zoals emoties, gedachten, aannames, oordelen en overtuigingen. Je kunt daardoor minder lekker in je vel komen te zitten omdat ze blokkades kunnen veroorzaken. Door deze punten aan te raken kan de Energie weer beter doorstromen en kom je weer tot rust. Het zal een heerlijk relaxmoment voor je zijn. Je zult ontspannen, loslaten en genieten. Hoe mooi is dat?

Ontspanning geeft je een heldere geest, stabiliteit en een positief gemoed. -@watzegtjan

Wat zijn de reacties na een Access Bars?

“Ik heb verschillende keren een Access Bars behandeling van haar ontvangen: wat een fijne ervaring! Alsof mijn oh zo volle hoofd geleegd werd, heerlijk! Ik voelde me direct opgelucht en opgeruimder!” Laura

“Ik ben niet meer zo gespannen, ik heb weer meer energie”. René

“Het lijkt alsof mijn hoofd weer meer geordend is, er is meer rust” Cees

“Mijn hoofd is zoveel lichter, rustiger, wat is dit heerlijk zeg”. Linda

Waarom zou je een Access Bars® laten doen?

  • Als je op een makkelijke, fijne manier tot rust wilt komen.
  • Wanneer je merkt dat je hoofd vol blijft zitten.
  • Als je in onbalans bent en stress ervaart.
  • Als gedachten maar blijven malen.
  • In periode van spanningen en stress.

Wanneer kies je voor een Access Bars?

Je kan altijd kiezen voor een Access Bars, niet alleen als je klachten hebt. Als je in een lastige periode zit is het een hele fijne ondersteuning om tot rust te komen en weer door te kunnen. Ook voor kinderen is het een fijne manier om rust te krijgen. (een half uur is bij kinderen al voldoende) Wanneer je voelt dat je onrustig bent, je je gedachten maar niet kunt stoppen. Als je ziet dat de sprankeling in je ogen is verdwenen of gewoon toe bent om je lijf weer te laten ontspannen. Zelf laat ik regelmatig een Access Bars doen, gewoon omdat het zo heerlijk is en om weer dicht bij mezelf te zijn.

Omdat ik zelf zo enthousiast hierover ben, geef ik deze behandelingen heel graag! Ik merk dat ik zelf ook ontspannen ben na het geven van Access Bars.

Het is bijzonder als een cliënt na een tijdje weer opnieuw kiest voor een behandeling: “Ik ben er weer aan toe, je kwam ineens weer in mijn gedachte, dat is niet voor niets”.

Ook zijn er mensen die kiezen voor een (voordelige) strippenkaart (3x) zodat ze een reeks behandelingen kunnen laten doen. Bijvoorbeeld om iets te doorbreken in hun leven of in een stressvolle periode zitten. De ondersteuning van deze behandeling, liever doen dan een “pilletje voor de rust” te nemen. (woorden van een cliënt) 

Het is altijd goed, als je maar voor Jezelf kiest!

 

Meer info:

https://praktijkvoeljevrij.nl/access-bars/

Wil jij ervaren wat een Access Bars voor jou kan betekenen? Mail dan naar: info@praktijkvoeljevrij.nl

Met hart en ziel gegeven!

Warme, enthousiaste groet,

Anita

Leave A Comment